E-boek
Nederlands

De echo van de schreeuw

Frank Van Laecke (auteur)
+1
De echo van de schreeuw
×
De echo van de schreeuw De echo van de schreeuw

De echo van de schreeuw

Genre:

Het kwaad leef onder ons. Vlakbij. We zien het niet. Het is een meester in zich verschuilen. Dit verhaal is waar. Het gebeurt. Terwijl we deze woorden lezen.

In het Oostenrijkse Pichl klinkt een verscheurende schreeuw. 776 kilometer verderop klinkt de echo van die schreeuw in het bonkende lijf van een man die rent voor zijn leven.

Wat is het verhaal achter die schreeuwen? <

Titel
De echo van de schreeuw
Auteur
Frank Van Laecke
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Kritak, 2020
1 digitaal bestand
ISBN
9789401473217
CloudLibrary
73hp6z9

Over Frank Van Laecke

Frank Van Laecke (Gent, 1 februari 1958) is een Vlaams regisseur en scenarist. Hij werkt(e) mee aan televisieseries, theaterstukken, musicals en opera's. Hij wordt gezien als 'de godfather' van de Vlaamse musical.

Carrière

Frank Van Laecke, omwille van zijn veelzijdigheid in talrijke persverslagen de "duivelskunstenaar" genoemd, bouwde als auteur en regisseur een rijk en internationaal palmares op. Hij behaalde tal van onderscheidingen in binnen- en buitenland.

Naast het schrijven van succesreeksen voor de VRT profileerde Frank zich vooral als regisseur van zowel toneel, opera, musical en groots opgezette theaterspektakels. In 1992 deed hij samen met Rudy De Vos de regie van het openluchttheaterstuk "Otwin de Lilare" van de hand van Paul de Pessemier 's Gravendries en dat werd opgevoerd voor meer dan zevenduizend toeschouwers in de hovingen van het Slot van Laarne.

Voor de musicalafdeli…Lees verder op Wikipedia