Boek
Nederlands

Zwaartekracht

Olivia Lewis (auteur)
+1
Zwaartekracht
×
Zwaartekracht Zwaartekracht

Zwaartekracht

In de reeks:
Een meisje valt voor een vrijgevochten jongen, maar als hij voor twee jaar de gevangenis in gaat komt hun liefde voor een grote uitdaging te staan.
Titel
Zwaartekracht
Auteur
Olivia Lewis
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: De Fontein, © 2022
288 p.
ISBN
9789026162220 (paperback)

Besprekingen

Een erotisch verhaal in de ‘Princess'-serie. De zestienjarige Ivy Seegers heeft veel voor haar kiezen gekregen. Als ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ze voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken, maar Jake wordt diezelfde avond nog opgepakt en twee jaar lang opgesloten in de gevangenis. Ivy wacht op hem, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid? ‘Zwaartekracht’ is in zeer toegankelijke stijl geschreven, met expliciete scènes. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Princess’. Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Met de eerdere King-serie, gevolgd door de Queen-serie zette zij zichzelf op de kaart als auteur van erotische romans. De nieuwe 'Princess'-serie zet de verhalen over Ivy voort.

Over Olivia Lewis

Nagi BY SA - Foto van/door Indrek Galetin

Olivia Lewis (Qormi, 18 oktober 1978) is een Maltese zangeres.

Biografie

Olivia Lewis geniet zowel in haar thuisland als in Europa vooral bekendheid door haar vele deelnames aan Malta Song for Europe, de Maltese voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Ze nam er sinds 1997 ieder jaar aan deel. Tienmaal op rij slaagde ze er echter steeds niet in om te winnen, hoewel ze er in 2004, 2005 en 2006 dicht bij was met driemaal op rij een tweede plaats. Bij haar elfde poging in 2007 won ze uiteindelijk de voorrondes met het nummer Vertigo en mocht ze dan toch voor Malta afreizen naar het songfestival. Haar deelname werd echter een teleurstelling, want ze strandde in de halve finale met slechts 15 punten op de 25ste plaats.

Malta Song for Europe